Tort pod Morzem
Ciasto pod morzem może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. Ten przepis służy 35. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz galaretkę o smaku jagodowym, zimną bitą polewę, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczone przegrzebki morskie z chrupiącą polewą bezglutenową, Toll House Cake (Layer Cake lub Bundt Cake-You Pick), oraz Eggless Wheat Tutti Frutti Cake-wegańskie ciasto pełnoziarniste-Christmas Cake s dla podobnych receptur.
Instrukcje
Patelnia Line 13x9 cali z folią; spray z natryskiem do gotowania. Przygotować ciasto ciasto i piec w przygotowanej patelni zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Całkowicie fajne.
Odwróć ciasto na talerz; usuń patelnię i folię. Użyj ząbkowanego noża, aby wyciąć pasek o szerokości 1/2 cala z każdej strony ciasta.
Przeciąć każdy pasek wzdłuż na pół; odstawić.
Rozłóż pokrojone ciasto z 1-1 / 2 szklanki chłodnym biczem. Ułóż paski ciasta wokół zewnętrznych krawędzi ciasta, aby zrobić obręcz; obręcz mrozu z pozostałym chłodnym batem. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Dodać wrzącą wodę do żelatyny wymieszać w dużej misce; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Dodaj lód; mieszaj, aż żelatyna zacznie gęstnieć.
Usunąć nierozpuszczony lód.
Wlać żelatynę do środka ciasta. Przechowywać w lodówce 4 godziny lub aż żelatyna jest firma. Udekoruj pozostałymi składnikami, aby przypominały akwarium, jak pokazano na zdjęciu.