Tort pod Morzem

Tort pod Morzem
Ciasto pod morzem może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. Ten przepis służy 35. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz galaretkę o smaku jagodowym, zimną bitą polewę, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczone przegrzebki morskie z chrupiącą polewą bezglutenową, Toll House Cake (Layer Cake lub Bundt Cake-You Pick), oraz Eggless Wheat Tutti Frutti Cake-wegańskie ciasto pełnoziarniste-Christmas Cake s dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Patelnia Line 13x9 cali z folią; spray z natryskiem do gotowania. Przygotować ciasto ciasto i piec w przygotowanej patelni zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Odwróć ciasto na talerz; usuń patelnię i folię. Użyj ząbkowanego noża, aby wyciąć pasek o szerokości 1/2 cala z każdej strony ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Przeciąć każdy pasek wzdłuż na pół; odstawić.
4
Rozłóż pokrojone ciasto z 1-1 / 2 szklanki chłodnym biczem. Ułóż paski ciasta wokół zewnętrznych krawędzi ciasta, aby zrobić obręcz; obręcz mrozu z pozostałym chłodnym batem. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
5
Dodać wrzącą wodę do żelatyny wymieszać w dużej misce; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Smaku TruskawkowymO Smaku Truskawkowym
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodaj lód; mieszaj, aż żelatyna zacznie gęstnieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
7
Usunąć nierozpuszczony lód.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
8
Wlać żelatynę do środka ciasta. Przechowywać w lodówce 4 godziny lub aż żelatyna jest firma. Udekoruj pozostałymi składnikami, aby przypominały akwarium, jak pokazano na zdjęciu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 35 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia1
Magazyn