Mus jabłkowy Mini Bundt Cakes (bezglutenowy, zbożowy, wegański, An

Mus jabłkowy Mini Bundt Cakes (bezglutenowy, zbożowy, wegański, An
Mus jabłkowy Mini Bundt Cakes (bezglutenowy, zbożowy, wegański, jest wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 114 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 26 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę mila, skrobię z tapioki, olej kokosowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. To jest przyniesione do ciebie przez . Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Mini Pumpkin Bundt Cakes (bezglutenowe, wegańskie, bezmleczne), Remake Pumpkin Bundt Cakes (bezglutenowe, wegańskie, wolne od Soi), oraz Bezglutenowe wegańskie Brownies orzechowe i owsiane (wegańskie, bezglutenowe, bez ziarna, bez mąki, bezmleczne, bez cukru rafinowanego).
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn