Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj musu czekoladowego. Jedna porcja zawiera 807 kalorii, 5G białka, oraz 62 g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.43 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Mieszanka bourbona, masła, mocnej kawy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Czekoladowo-Miętowe, Present Cake Pops, oraz Spice Cake Present Cupcakes dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pierwsze 5 składników ugotować w ciężkim rondlu na małym ogniu, mieszając do uzyskania gładkiej konsystencji. Super.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Fold mieszaniny czekolady do bitej śmietany. Łyżka musu do plastikowej owiniętej 9-x 5-calowy Bochenek. Zamrozić 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3
Odwróć na talerz; Usuń plastikową folię. Udekoruj wstążką i różą, aby przypominały zapakowane opakowanie. Przechowywać w lodówce; w razie potrzeby podawać z dodatkową bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier