Muffinki Z Wiśniami
Babeczki z brukiem wiśniowym mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji posiłków porannych. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 216 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, jajko, nadzienie z ciasta wiśniowego i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to tanie przepis dla fanów Południowej żywności. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 37 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co jest raczej złe. Spróbuj Bruk Wiśniowy, Bruk Wiśniowy, oraz Bruk Wiśniowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Linia 12 filiżanek muffin pan z papierowych kubków do pieczenia.
Wymieszać mieszankę do pieczenia, biały cukier, jajko i mleko w misce tylko do połączenia. Wymieszać 1/2 nadzienia z ciasta wiśniowego. Napełnij wyłożone kubki muffin 2/3 pełne. Każdą babeczkę ułożyć 3 wiśniami z pozostałego nadzienia z ciasta wiśniowego.
Wymieszać mąkę, brązowy cukier, roztopione masło i cynamon razem w małej misce widelcem, aż kruchy.
Posypać równomiernie rozpakowanymi muffinkami.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 22 minut. Schłodzić w patelniach przez 10 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.