Muffinki Z Cukinii Orzechowej

Muffinki Z Cukinii Orzechowej
Babeczki z cukinii orzechowej zajmują około 35 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 281 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu. Za 52 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, mąkę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Działa dobrze jako bardzo przystępne śniadanie. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 27%. Spróbuj Muffinki z cukinii i orzecha włoskiego, Muffinki z orzechami z cukinii (niskowęglowodanowe i bezglutenowe), oraz Ulubiony chleb z cukinii Naptime Chef (lub babeczki z cukinii) dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze sześć składników. W innej misce ubij jajka, mleko i masło; mieszaj z suchymi składnikami tylko do zwilżenia. Dodać cukinię, orzechy włoskie i rodzynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
RodzynkiRodzynki
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
MasłoMasło
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Napełnij natłuszczone kubki na muffinki do trzech czwartych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
3
Piec w temperaturze 375° przez 18-20 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 5 minut przed wyjęciem z patelni na ruszt.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
4
Podawaj na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn