Muffinki Orzechowo-Czekoladowe
Muffinki z masłem orzechowym i czekoladą mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 134 kalorie, 3G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jeśli masz jajka, wanilię, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Z łyżeczką ocena 15%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Czekoladowe muffinki z masłem orzechowym z lukrem orzechowym, No-Nut Butter Peanut Butter Banana Chocolate Chip Muffins, oraz Muffiny Czekoladowe Z Masłem Orzechowym.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdym z 18 regularnych kubków muffin; spryskaj papierowe kubki sprayem do gotowania.
W dużej misce, mieszać Bisquick mix, mleko, cukier i jajka tylko do suchych składników są zwilżone. W małej misce, wymieszać masło orzechowe i wanilię tylko do wymieszania; wymieszać w czekoladzie. Wymieszać do ciasta. Podzielić ciasto między kubki muffin, wypełniając każdy dwie trzecie pełne.
Piec 24 protokół lub do lekko rumiane.
Wyjąć z patelni do regału chłodzącego.