Muffinki Marchewkowo-Ananasowo-Otrębowe
Muffinki marchewkowo-ananasowo-otrębowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 91 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 18. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, marchewkę, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest solidne. Spróbuj Muffinki Z Otrębów Marchewkowych, Muffinki Z Otrębów Marchewkowych, oraz Babeczki z otrębami z ananasem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w dużej misce. Zrobić dobrze w środku mieszaniny, i odstawić.
Połączyć mleko i kolejne 3 składniki, dobrze mieszając. Wymieszać płatki; odstawić 5 minut.
W małym rondlu umieść marchewkę i wodę. Przykryć i doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować 1 do 2 minut lub aż marchew będzie miękka.
Dodać mieszaninę zbóż do mieszaniny mąki; dodać marchew i mieszać tylko do suchych składników są zwilżone. Łyżka ciasto równomiernie do 18 Muffin kubki pokryte sprayem do gotowania, wypełniając dwie trzecie pełne.
Piec w 350 przez 20 do 22 minut lub do złotego koloru.
Natychmiast wyjąć muffinki z patelni i ostudzić na stojakach z drutu.