Candy Corn Popcorn Balls
Candy Corn Popcorn Balls to bezglutenowe przepis z 20 porcjami. Jedna porcja zawiera 121 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać masło, sól, popped masło mikrofalówka popcorn, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Halloween wydarzenie. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Candy Corn Popcorn Balls, Candy Corn Popcorn Balls, oraz Candy Corn Popcorn Balls.
Instrukcje
Połącz popcorn i kukurydzę w dużej misce.
Roztopić 1/4 szklanki masła w dużym rondlu na średnim ogniu; wymieszać w 1/4 łyżeczki soli i (10-uncja) worek pianki. Zmniejszyć ogień do niskiego; gotować przez 7 minut lub aż pianki stopią się i mieszanina jest gładka, często mieszając.
Wlać mieszaninę prawoślazu na mieszaninę popcornu, mieszając, aby dobrze pokryć. Lekko płaszcz ręce z gotowania sprayu; kształt mieszanki popcorn na 20 (2-calowy) kulki.