MUF dyniowy bez cukru-ciasta

MUF dyniowy bez cukru-ciasta
Bez cukru Pumpkin MUF-cakes może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 179 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cynamonu, gałka muszkatołowa, proso i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 16 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Małe ciastka morelowo-migdałowe (bez cukru i bez ziarna), Mini Pumpkin Bundt Cakes (bezglutenowe, wegańskie, bezmleczne), oraz Remake Pumpkin Bundt Cakes (bezglutenowe, wegańskie, wolne od Soi) dla podobnych receptur.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn