Mud Slide Ice Cream Cake

Mud Slide Ice Cream Cake
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc wypróbuj ciasto lodowe Mud Slide. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 362 kalorie, 4G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Udaj się do sklepu i odbierz lody vanillan, mocną kawę, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Ze Zjeżdżalnią Wodną, Ciasto Z Lodami Cynamonowymi, oraz Domowe Ciasto Z Lodami Crunch dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Smar lub spray dno tylko 13x9-calowy patelni. W dużej misce, beat ciasto mix, masło, jajko i mleko z łyżką lub mikser elektryczny na niskiej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
MasłoMasło
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Rozłóż ciasto na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec 16 do 18 minut lub do środka jest ustawiony (top może pojawić się suche i popękane). Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wymieszać 2 łyżki likieru na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
LikierLikier
5
Odstawić lody na około 15 minut w temperaturze pokojowej, aby zmiękły.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
6
Rozłóż lody na torcie. Zamrozić około 3 godzin lub do twardości.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
W średniej misce wymieszać lukier i 2 łyżki likieru; rozprowadzić na lodach. Zamrozić co najmniej 1 godzinę. Przechowywać w zamrażarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
LukierLukier
LikierLikier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Lody świetnie komponują się z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs
Porcje15
Ocena Zdrowia0
Magazyn