Mrożone Ciasto Z Dyni
Ten przepis służy 16 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 97 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. Mieszanka z bitą polewą, masło z dyni kraju, krakersy z cynamonem graham i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pumpkin Ale Layer Cake, Soczyste Czterowarstwowe Ciasto Dyniowe, oraz Ciasto Dyniowo-Orzechowe.
Instrukcje
Umieścić pekan w patelni nonstick; płaszcz pekan z gotowania sprayu.
Dodać brązowy cukier; gotować na średnim ogniu 3 minut lub aż orzechy są tosty i cukier topi się, mieszając od czasu do czasu.
Połączyć cukrem pekan i okruchy cracker w małej misce; wrzucić delikatnie.
Ułóż połowę plasterków angel food cake na dnie 10-calowej patelni springform.
Połączyć masło dyni, cynamon, i pumpkin Pie spice w małej misce.
Umieść połowę mieszanki masła dyniowego i połowę lodów w robocie kuchennym; pulsuj 12 razy lub tylko do wymieszania.
Na patelni rozprowadzić mieszankę dyniowo-lodową na warstwie ciasta i posypać połową mieszanki orzechów pekan. Top z pozostałych plastrów ciasta; zamrażać 5 minut.
Umieścić pozostałą połowę mieszanki masła dyni i pozostałą połowę lodów w robocie kuchennym; puls 12 razy lub tylko do mieszania.
Na patelni rozprowadzić mieszankę dyni z lodami na warstwie ciasta i posypać połową pozostałej mieszaniny orzechów pekan. Przykryć i zamrozić 2 godziny.
Rozłóż ubitą polewę równomiernie na cieście i posyp pozostałą mieszaniną orzechów pekan. Przykryć i zamrozić 8 godzin lub do twardości.
Odstawić na 5 minut przed podaniem. Uruchom nóż wokół zewnętrznej krawędzi deseru, aby poluzować z patelni; usuń boki patelni.
Mżawka z polewą karmelową.