Mrożone Ciasto Cytrynowo-Malinowe
Mrożone ciasto cytrynowo-malinowe wymaga ok. 15 minut od początku do końca. Ten deser ma 324 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje $2.0 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać maliny, czekolada, malinowy sorbet, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Malina Cytryna Mrożony Jogurt, Suflet Mrożony Malinowy Cytrynowy, oraz Mrożone Ciasto Malinowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki, dobrze mieszając. Naciśnij na dno 10-calowej patelni ze sprężynami; zamrozić 15 minut lub do jędrności.
Rozłóż malinowy sorbet na mieszaninie okruchów. Zamrozić 1 godzinę.
Rozłóż sorbet cytrynowy na sorbecie malinowym. Przykryć i zamrozić 1 godzinę.
Aby służyć, wyjąć ciasto z patelni. Ułóż maliny na sorbecie cytrynowym.
Białą czekoladę polać malinami; ciasto pokroić w kliny.
Dekoruj gałązkami mięty, w razie potrzeby.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jedno wino można spróbować Brundlmayer Steinmassl Riesling. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 39 dolarów.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Chłodny początek z zapachami lasu sosnowego, jałowca i czerwonej brzoskwini wyskakujących ze szkła. Obfite i solidne; bardzo żywe z dobrym średnim ciałem, chrupiącą świeżością i obfitym ekstraktem; chisseled z żywą kwasowością, która wkrótce całkowicie się zintegruje. Piękny chwyt.