Mrożone, Czekoladowe Ciasteczka Z Dyni
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. Ten przepis służy 30 i kosztuje 15 centów za porcję. 30 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, cukier granulowany, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Dyniowe Czekoladowe Ciasteczka, Dyniowo-Czekoladowe Ciasteczka, oraz Dyniowe Czekoladowe Ciasteczka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia lub Silpatem.
Wymieszać pierwsze siedem składników i zmiksować na gładką masę. Zrobiłem to z spoon.In w osobnej misce połącz pozostałe składniki, z wyjątkiem kawałków; następnie połącz z mieszaniną dyni.
Dodać kawałki czekolady lub kawałki.Upuść na arkusze w kroplach wielkości łyżki stołowej.
Piec 8-10 minut (moje zajęło 10).
Niech ostygnie całkowicie na stojaku, a następnie zrobić glaze.In miskę do mieszania lub dużą bezpieczną w kuchence mikrofalowej miarkę cieczy, roztopić masło.
Dodać cukier i mieszać, aż mieszanina będzie jak gęsty Brud, następnie dodać śmietanę 1 łyżkę na raz, aż mieszanina będzie o konsystencji kleju Elmera. Łyżka do ciastek. Lukier można ustawić w temperaturze pokojowej lub przyspieszyć i wrzucić do lodówki.