Mrożone, Czekoladowe Ciasteczka Z Dyni

Mrożone, Czekoladowe Ciasteczka Z Dyni
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. Ten przepis służy 30 i kosztuje 15 centów za porcję. 30 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, cukier granulowany, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Dyniowe Czekoladowe Ciasteczka, Dyniowo-Czekoladowe Ciasteczka, oraz Dyniowe Czekoladowe Ciasteczka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia lub Silpatem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Wymieszać pierwsze siedem składników i zmiksować na gładką masę. Zrobiłem to z spoon.In w osobnej misce połącz pozostałe składniki, z wyjątkiem kawałków; następnie połącz z mieszaniną dyni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać kawałki czekolady lub kawałki.Upuść na arkusze w kroplach wielkości łyżki stołowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy SernikNowy Sernik
4
Piec 8-10 minut (moje zajęło 10).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Niech ostygnie całkowicie na stojaku, a następnie zrobić glaze.In miskę do mieszania lub dużą bezpieczną w kuchence mikrofalowej miarkę cieczy, roztopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
6
Dodać cukier i mieszać, aż mieszanina będzie jak gęsty Brud, następnie dodać śmietanę 1 łyżkę na raz, aż mieszanina będzie o konsystencji kleju Elmera. Łyżka do ciastek. Lukier można ustawić w temperaturze pokojowej lub przyspieszyć i wrzucić do lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
TrudnośćTwardy
Gotowe W20 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn