Mr. Taco Bean Dip
Pan Taco Bean Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis zawiera 24 porcje z 262 kalorie, 7G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 9% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę cannellini, liście selera, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Będzie hitem w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 33%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Layered Bean Taco Dip, Sałatka Z Fasoli Taco, oraz Southwestern Taco Bean Dip podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym przetwarzaj fasolę, aż będzie gładka. W małej misce ubić serek śmietankowy, śmietanę i przyprawę taco do zmieszania. Beat w fasoli. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 20 minut.
Odetnij górną czwartą część bochenka chleba; ostrożnie wydrąż dno, pozostawiając 1-1 / 2-in. shell. Kostka wyjąć chleb; odstawić.
Miskę z chlebem ułożyć na talerzu wyłożonym endywią.
Pokrój czerwoną paprykę na dwa pierścienie dla uszu i gruby plaster dla ust; przymocuj do miski chleba, używając wykałaczek. Dołącz pomidor do nosa. Do oczu Dołącz jajko i oliwki oraz liście selera do rzęs.
Napełnij miskę chleba dipem fasolowym.
Podawać z kostkami chleba, chipsami tortilla i warzywami.