Mostek wołowy z pieczarkami i cebulą perłową

Mostek wołowy z pieczarkami i cebulą perłową
Mostek wołowy z pieczarkami i cebulą perłową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 541 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 4,39 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mostek wołowy, grzyby portobello, smucker ' s® concord grape galaretka o niskiej zawartości cukru i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 62%. Spróbuj Wołowina duszona w czerwonym winie z perłową cebulą i grzybami, Kotlety z kurczaka z pieczarkami i cebulą perłową, oraz Obfita fasolka szparagowa z pieczarkami i perłową cebulą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść arkusz wytrzymałej folii aluminiowej w płytkiej patelni do pieczenia z folią rozciągającą się 6 cali poza patelnią po obu stronach. Spryskać bezklejowym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Umieścić mostek tłuszczu stronie w dół w środku folii.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
W średniej misce wymieszać suchą zupę cebulową z galaretką i sosem koktajlowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sucha Zupa Cebulowa MixSucha Zupa Cebulowa Mix
Sos KoktajlowySos Koktajlowy
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wlać połowę mieszaniny na mostek; włączyć mostek tłuszczu-side Up pokrywając pozostałą mieszaninę cebuli. Doprowadzić obie strony folii do środka i złożyć folię na siebie kilka razy. Powtórz z dwoma pozostałymi bokami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6
Piec przez 3 godziny lub do przetargu widłowego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Wyjąć z piekarnika. (Mostek można schłodzić i trzymać w lodówce przez noc na tym etapie.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
W 10 patelnia cala na średnim ogniu, stopić 2 łyżki masła; podsmażyć cebulę i grzyby przez 5-8 minut lub aż światło złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Wyjąć mostek z patelni; z wierzchu wylać soki z tłuszczu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Usuń warstwę tłuszczu z mostka. Pokroić mięso w poprzek ziarna na 1/4 cala grube plastry. Powrót mięsa do pieczenia. Top mięso z mieszaniną grzybów, soki mięsne, i estragon. Przykryć folią. Wróć do piekarnika, aby podgrzać przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®

Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Mostek wołowy można sparować z Shiraz, Tempranillo i Zinfandel. Wszystkie te czerwone wina mogą obsłużyć mięsisty, dymny smak mostku. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Gilgal Syrah (OK Kosher) z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Gilgal Syrah (OK Kosher)
Gilgal Syrah (OK Kosher)
Aromaty dojrzałych owoców wiśni i śliwek o złożonych smakach dymu, ziemi, anyżu i przypraw. To wino o średniej zawartości jest aromatyczne i aromatyczne. To wino jest koszerne na Paschę
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Magazyn