Morelowo-Żurawinowe Batoniki Musli
Morelowo-żurawinowe batony Granola mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 134 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 46 centów za porcję. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sos jabłkowy, granolę owocowo-orzechową, miód i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%. Spróbuj Morelowo-Żurawinowe Batoniki Musli, Wyznanie #142: jestem snacker ... żurawinowo-morelowo-migdałowe batony Granola, oraz Batoniki Morelowo-Migdałowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°. linia 8-calowy kwadratowy patelni z pergaminem, rozciąganie papieru na boki patelni, i linia cookie arkusz z pergaminem papieru.
W robocie kuchennym, pulse granola kilka razy, aby rozbić na mniejsze kawałki. Odstawić.
W dużej misce wymieszaj razem mus jabłkowy, miód i melasę.
Dodaj granolę, żurawinę i morele; dokładnie wymieszaj, aby połączyć.
Wlać mieszaninę do patelni; mocno nacisnąć na patelnię.
Piec 25 do 30 minut. Fajne 10 minut. Zamrozić odkryte 1 godzinę.
Używając pergaminu, wyciągnij mieszaninę z patelni.
Umieść pręty na wyłożonej papierem arkuszu ciastek. Zamrozić odkryte co najmniej 1 godzinę dłużej przed podaniem. Przechowywać w zamrażarce.