Molten Chocolate Baby Cakes

Molten Chocolate Baby Cakes
Stopione czekoladowe ciastka dla niemowląt wymagają ok. 34 minuty od początku do końca. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 560 kalorii, 7G białka, oraz 39g tłuszczu. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jeśli masz pod ręką cukier, wiśnie, żółtka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów Południowej żywności. Świetnie sprawdza się jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj American Cakes-Stopione Ciasta Czekoladowe, Roztopione Ciasta Czekoladowe, oraz Roztopione Ciasta Czekoladowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym rondlu na małym ogniu, przynieść brandy i sok pomarańczowy na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać wiśnie, dusić 1 minutę i wyłączyć ogień. Namoczyć wiśnie w ciepłej mieszaninie, aż się pulchną, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
3
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Ustaw miskę żaroodporną nad rondlem z gotującą się wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Umieść czekoladę i masło do miski i pozostaw na ogniu, aż czekolada zacznie się topić. Mieszać do połączenia i nadal podgrzewać, aż mieszanina jest gładka i czekolada jest całkowicie stopiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Zdjąć z ognia.
7
W dużej misce ubijamy całe jajka, żółtka i cukier, aż mieszanina stanie się lekka i gęsta.
Składniki, których będziesz potrzebować
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Do masy jajecznej wlać roztopioną czekoladę. Beat w mące, aż tylko połączone. Nie należy nadmiernie mieszać ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
9
Masło 6 (4-uncja) ramekinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
10
Każdy ramekin posypać 1 łyżeczką kakao w proszku i wystukać nadmiar. Podziel ciasto między ramekiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
26 Czekoladek Mlecznych HERSHEY®'S KISSES®26 Czekoladek Mlecznych HERSHEY®'S KISSES®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
11
Wiśnie odcedzić i umieścić kilka wiśni w środku każdego ramekin. Użyj łyżki, aby przesunąć ciasto na wiśnie, aby je pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczenie Czekoladowych LokówPieczenie Czekoladowych Loków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
12
Umieść ramekiny na blasze do pieczenia i piecz przez 7 do 9 minut. Na Zewnątrz desery zostaną ustawione, ale centra będą miękkie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
13
Aby służyć, Odwróć każdą formę na talerzu i odstaw na 10 sekund. Powoli podnieś jedną stronę formy i ciasto wypadnie. (Jeśli ciasta nie będą łatwo wyjść, po prostu podawaj je bezpośrednio w filiżankach.)
14
Uwaga DB: te małe desery są łatwe do zrobienia. Przechowywać w lodówce w kubki do pieczenia i kiedy jesteś gotowy do pieczenia, doprowadzić je do temperatury pokojowej i piec jak wyżej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W34 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn