Moja uproszczona ryba Bouillabaisse-Ma bouillabaisse wersja simplifiée
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać mój uproszczony Bouillabaisse ryb-ma bouillabaisse wersja simplifiée spróbować. Ten przepis sprawia, że 250 porcji z 165 kalorii, 14g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z La Tartine Gourmande ma 12 fanów. Mieszanka posiekać czosnek cienko, ręcznie, dodać wino i bulion rybny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Bouillabaisse, Uproszczone, Budget Bouillabaisse (Gulasz Rybny), oraz Bouillabaisse dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik na 400 F. pokrój cebulę cienko.Czosnek posiekać cienko.Pomidory gotujemy w celu obierania (1 mn). Gdy to zrobisz, pokrój je w ćwiartki i usuń nasiona. Posiekaj je cienko.Obrać korzeń cerely i pokroić w duże kawałki.Ziemniaki umyć i pokroić w duże kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Podgrzać bulion rybny do temperatury wrzenia i reduce.In oddzielną miskę dodać ciepłą wodę do szafranu i pozostawić do namoczenia przez około 30mns.In garnek do braise, podgrzać 1 dużą łyżkę oliwy z oliwek. Gdy gorące, dodać cebulę i czosnek, i gotować na małym lub średnim ogniu do miękkości (o 4 mns).
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Dodać pomidory i gotować jeszcze kilka mns przed dodaniem seler i kawałki ziemniaków. Gotować przez kilka mns.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
4
Dodać białe wino i bulion rybny z posiekanymi ziołami, doprawić solą i pieprzem i przykryć przed wstawieniem do piekarnika na około 15 minut.Po tym czasie zacznij od dodania większych kawałków białej i czerwonej ryby. Przykryć ponownie i wstawić do piekarnika na około 15 minut.Wyjmij ponownie, a teraz dodaj krewetki (kalmary, małże, jeśli je masz)i przegrzebki.
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Harissa
7
Dobrze wymieszać.Następnie stopniowo dodajesz olej. Pracuj szybko. Gdy rouille jest grubszy, jest gotowy (może również zachować bardziej płynny wygląd, w zależności od upodobań) tosty kilka kawałków miłego chleba.Parmezan zetrzeć na tarce.Weź duże miski zupy, w których wlać 1 lub 2 duże chochlefuls w każdej misce.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.