Moja Ulubiona Zupa Hamburger

Moja Ulubiona Zupa Hamburger
Moja ulubiona zupa Hamburgerowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 420 kalorii, 24g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 2464 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz bukiet splash kitchen, pieprz cayenne, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Ulubiony Hamburger Makaron Piec, Seria Zupa Wołowa-Część 4: Zupa Hamburger, oraz Zupa Hamburger dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przepis: Marys Favorite Hamburger Soup
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa HamburgerZupa Hamburger
2
Z kuchni Deep South Dish
3
Czas przygotowania: 5 min / Czas gotowania: 40 min |

Składniki

4(może być lub przeglądać)baza wołowabaza wołowa9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibulion lub bulion wołowybulion lub bulion wołowy1(może być lub przeglądać)3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków3 łyżki niesolonego masła, pokrojonego na 6 kawałków6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySplash Kitchen BouquetSplash Kitchen Bouquet2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana lub pokrojona marchewposiekana lub pokrojona marchew1(może być lub przeglądać)1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekany selerposiekany seler1( bakłażany)Makaron jajeczny lub inny pokrojony makaron, gotowanyMakaron jajeczny lub inny pokrojony makaron, gotowany1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)4 łyżki masła, pokrojonego w kostkę o wielkości 1/2 cala4 łyżki masła, pokrojonego w kostkę o wielkości 1/2 cala11 funt cukinii,Gorąca woda (100°F)Gorąca woda (100°F)6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySuszone płatki pietruszki, do dekoracji, opcjonalnieSuszone płatki pietruszki, do dekoracji, opcjonalnie1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)sos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy11 funt cukinii,Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwarzywa mieszanewarzywa mieszane2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana cebulaposiekana cebula11 funt cukinii,suszone oreganosuszone oregano6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyParmezan, starty, do dekoracji, opcjonalnieParmezan, starty, do dekoracji, opcjonalnie822Orzechy dowolne (posiekane)pomidory pokrojone w kostkę lub duszonepomidory pokrojone w kostkę lub duszone9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimakaron paccheri (duża tuba) o długości około 2,5 cala i szerokości 2 calimakaron paccheri (duża tuba) o długości około 2,5 cala i szerokości 2 cali1(zima)Sos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn