Mięta Jagnięca
Miętowa jagnięcina wymaga około 3 godziny i 45 minut od początku do końca. Na $4.1 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 720 kalorii, 43g białka, oraz 52g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 13 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, świeżo liście mięty, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Mięta Jagnięca, Mięta Jagnięca, oraz Trzcina Jagnięca Wybita są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Umieścić jagnięcinę w zamykanej plastikowej torbie.
Połącz składniki marynaty w szklanej misce lub miarce.
Zalać marynatą jagnięcinę, zamknąć worek i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę lub na noc.
Po zamarynowaniu umieścić jagnięcinę na żeliwnej patelni z oliwą z oliwek i usmażyć jagnięcinę ze wszystkich stron. Przykryć patelnię folią aluminiową i wstawić do piekarnika. Jagnięcinę pieczemy do końca, przez około 2 do 2 i pół godziny. Temperatura wewnętrzna powinna osiągnąć 180 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu.