Mięta Jagnięca

Mięta Jagnięca
Miętowa jagnięcina wymaga około 3 godziny i 45 minut od początku do końca. Na $4.1 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 720 kalorii, 43g białka, oraz 52g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 13 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, świeżo liście mięty, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Mięta Jagnięca, Mięta Jagnięca, oraz Trzcina Jagnięca Wybita są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Umieścić jagnięcinę w zamykanej plastikowej torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
3
Połącz składniki marynaty w szklanej misce lub miarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Zalać marynatą jagnięcinę, zamknąć worek i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
5
Po zamarynowaniu umieścić jagnięcinę na żeliwnej patelni z oliwą z oliwek i usmażyć jagnięcinę ze wszystkich stron. Przykryć patelnię folią aluminiową i wstawić do piekarnika. Jagnięcinę pieczemy do końca, przez około 2 do 2 i pół godziny. Temperatura wewnętrzna powinna osiągnąć 180 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Magazyn