Mięso-Lover ' s Pizza Hot Dish

Mięso-Lover ' s Pizza Hot Dish
Zapomnij o jedzeniu lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy pragniesz śródziemnomorskiego jedzenia. Spróbuj zrobić gorące danie z pizzy dla miłośników mięsa w domu. Za 2,31 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 10. Jedna porcja tego dania zawiera około 36g białka, 41g tłuszczu i w sumie 695 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś sos do pizzy, cebulę, pepperoni i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 3 godziny i 40 minut. Z łyżką wynik 54%, to danie jest dobre. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Pizza dla miłośników mięsa, Pizza dla miłośników mięsa, oraz Pizza dla miłośników mięsa.

Instrukcje

1
Na dużej patelni gotuj wołowinę, kiełbasę, cebulę i grzyby na średnim ogniu 10-12 minut lub do momentu, gdy mięso przestanie być różowe, a warzywa miękkie, rozbijając mięso na kruszonki; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Przenieś mieszankę mięsną do natłuszczonego 6-qt. powolna kuchenka. Dodaj sos pomidorowy, sos do pizzy, makaron, wodę, koncentrat pomidorowy, pepperoni i włoską przyprawę. Gotuj pod przykryciem przez 3-4 godziny lub do miękkości makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sos Do PizzySos Do Pizzy
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
3
Dokładnie wymieszaj; wymieszaj w 1 szklance sera mozzarella i 1 szklance sera cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
Kraft® Ostry Ser CheddarKraft® Ostry Ser Cheddar
4
Posyp pozostały ser na wierzchu. Gotuj pod przykryciem, 15-20 minut dłużej lub do stopienia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania

Polecane wino: Sangiovese, Shiraz, Wino Barbera

Wino Sangiovese, Shiraz i Barbera to świetny wybór na pizzę. Najlepsze wino do pizzy zależy od dodatków! Pizza z czerwonym sosem będzie wymagała czerwonego wina z pewną kwasowością, takiego jak barberan lub sangiovese. Dodaj pepperoni lub kiełbasę i możesz iść odważniej z syrah. Jednym z win, które można spróbować, jest Illuminati Zanna Montepulciano d ' Abruzzo Colline Teramane Riserva. Ma 4,5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
Illuminati Zanna Montepulciano d ' Abruzzo Colline Teramane Riserva
Illuminati Zanna Montepulciano d ' Abruzzo Colline Teramane Riserva
Produkowana tylko w najlepszych rocznikach, Zanna jest wytwarzana z selekcji winogron ze starych winorośli (średnio 45 lat) z jednej winnicy, przeszkolonej pergolą z monitorowaną niską produkcją poprzez zielone zbiory. Zanna ma intensywny rubinowy kolor, zmieniającgarnet z czasem. Na nosie są ślady jeżyny, owoców jagodowych i suszonych kwiatów. Na podniebieniu wino ma świetną konsystencję i miękkie taniny, z eleganckim i długim wykończeniem. Doskonale komponuje się z czerwonym mięsem, dziczyzną, truflami i dojrzałymi serami, zwłaszcza gorgonzolą.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia18
Magazyn