Miękkie i chrupiące ciasteczka z masłem orzechowym
Ten przepis służy 36. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, soda oczyszczona, chrupiące masło orzechowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 33 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Lofthouse-Style Soft Peanut Butter Chip Sugar Cookies with Peanut Butter lukier, Chrupiące Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, oraz Chrupiące Ciasteczka Z Masłem Orzechowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia. W małej misce wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, sól.
W dużej misce, beat masło, aż kremowy, o dwie minuty.
Dodać masło orzechowe i ubić, aż dobrze połączone, o 1 minutę.
Dodaj jasnobrązowy cukier i 3/4 szklanki zwykłego cukru. Bij przez trzy minuty.
Dodaj jajka, ubijając przez minutę. Ubić w mieszaninie mąki w dwóch częściach, skrobanie w dół boki miski po każdym dodaniu.
Wymieszać z orzeszkami ziemnymi.
Wlać 1/2 szklanki cukru do małej miseczki.
Rozwałkuj ciasto na kulki 1 1/2 cala.
Tocz każdą kulkę w cukrze, aby lekko pokryć.
Umieść kulki na blasze do pieczenia i naciśnij każdą kulkę dwa razy palcami widelca, tworząc krzyżowy wzór.
Piec ciasteczka, aż złoty kolor i zaczyna chrupać na brzegach, 12 do 14 protokół.