Miękkie Gingersnaps

Miękkie Gingersnaps
Miękkie Gingersnaps jest bezmleczne i wegetariańskie przepis z 36 porcjami. Ten deser ma 91 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Mieszanka sody oczyszczonej, mąki, skracania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Soft & Chewy Gingersnaps, Miękkie Gingersnaps z chipsami toffi, oraz Brown Butter Soft Batch Style Gingersnaps.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Beat 1 szklanka mąki, brązowy cukier, skrócenie, melasa, jajko, soda oczyszczona, imbir, cynamon, i goździki w dużej misce, aż dokładnie połączone; mieszać w pozostałych 1 1/4 szklanki mąki. Kształt ciasta na 1-calowe kulki i zwijać w białym cukrze; umieścić 2 cale od siebie na nieczystej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
SkracanieSkracanie
CynamonCynamon
MelasaMelasa
GoździkiGoździki
ImbirImbir
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
RolkaRolka
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasteczka są ustawione i topy są trzeszczą, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W25 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn