Miękkie Gingersnaps
Miękkie Gingersnaps jest bezmleczne i wegetariańskie przepis z 36 porcjami. Ten deser ma 91 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Mieszanka sody oczyszczonej, mąki, skracania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Soft & Chewy Gingersnaps, Miękkie Gingersnaps z chipsami toffi, oraz Brown Butter Soft Batch Style Gingersnaps.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Beat 1 szklanka mąki, brązowy cukier, skrócenie, melasa, jajko, soda oczyszczona, imbir, cynamon, i goździki w dużej misce, aż dokładnie połączone; mieszać w pozostałych 1 1/4 szklanki mąki. Kształt ciasta na 1-calowe kulki i zwijać w białym cukrze; umieścić 2 cale od siebie na nieczystej blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasteczka są ustawione i topy są trzeszczą, 8 do 10 minut.