Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepisy do pudełka przepis, miód musztarda Grillowany łosoś z Puy soczewicy może być przepis należy spróbować. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 812 kalorii, 69g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 5,66 zł za porcję, ten przepis okładki 63% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Sprawdza się jako drogie danie główne. Jeśli masz skórkę z cytryny, musztardę pełnoziarnistą, rukolę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 12 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 97%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Francuski w mgnieniu oka: chrupiący łosoś z soczewicą du Puy i Creme Fraîche z musztardą, Przyprawiony Łosoś Z Soczewicą Puy, oraz Grillowany filet z łososia w sosie miodowo-musztardowym.
Instrukcje
1
Obróć grill na wysoką i wyłóż blachę do pieczenia folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Kasztany Wodne, Julienne
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2
Zmiksować skórkę z cytryny i sok, musztardę i miód.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne Nonpareile
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
3
Łososia połóż na tacy, posmaruj odrobiną dressingu, następnie grilluj przez 5-7 minut nie ma potrzeby odwracania łososia, dopóki nie będzie łatwo się płatkował podczas testowania nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
4
W międzyczasie rozgrzać olej w woku i ugotować dymkę i buraki. Wlać soczewicę z 4 łyżkami wody, przykryć patelnię i gotować przez 2 minuty, aby się rozgrzać. Wrzucić do miski i wrzucić z pozostałym sosem, bazylią i rukolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dymka
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Soczewica
Piersi Z Kurczaka Z Rożna
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem do grillowanego łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Santan EMA Reserve Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.