Miód Dijon Polędwica wieprzowa ze szparagami
Miód Dijon polędwiczki wieprzowe ze szparagami to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 274 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.43 za porcję. Mieszanka szparagów, polędwiczki wieprzowej, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Z Miodem-Dijon, Polędwiczki wieprzowe z pieczarkami, oraz Polędwiczki Wieprzowe Sojowe Dijon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Umieść worek piekarnika Reynolds w patelni o wymiarach 13x9x2 cali.
Dodaj skrobię kukurydzianą, miód, musztarda, sos Worcestershire, sól i pieprz do torby piekarnika. Squeeze bag do mieszania składników.
Pokrój polędwicę wieprzową o grubości 1 cala.
Wieprzowinę i szparagi włożyć do woreczka. Obróć torebkę kilka razy, aby pokryć sosem wieprzowinę i szparagi.
Umieść składniki w równej warstwie.
Zamknij torbę z nylonowym krawatem.
Wytnij sześć 1/2-calowych szczelin na górze. Włóż końce torby do patelni.
Piec 12 do 14 minut lub aż wieprzowina czyta 63° na termometrze.
Odstawić 5 minut. Ostrożnie pokrój torebkę i podawaj.
Dekoruj w razie potrzeby.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to moje najlepsze propozycje na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. La Celian Elite Malbec z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![La Celia Elite Malbec]()
La Celia Elite Malbec
Złożone aromaty, w których wyróżniają się czerwone i soczyste owoce, z eleganckim wkładem kwiatowym i świeżymi ziołami.Starzenie się w dębu osiągnęło w tym winie wykwintne połączenie dominujące w owocach. W ustach znajduje się surowe wejście i duża długość. W ustach taniny są miękkie i jedwabiste. Idealny do picia z deską z kozim serem, zawiera prażoną szczepionkę, humitę, pieczone warzywa, gruszki w malbecu.