Mississippi Mud Pie II
Przepis Mississippi Mud Pie II może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 2 godziny i 40 minut. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 306 kalorii, 4G białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 118 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz natychmiastowy pudding czekoladowy mix, cukier cukierniczy, serek śmietankowy i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mississippi Mud Pie, Mississippi Mud Pie, oraz Mississippi Mud Pie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średniej misce, połączyć orzechy włoskie i mąkę.
Dobrze wymieszać, następnie wymieszać z zmiękczonym masłem lub margaryną. Mieszaj, aż składniki zostaną połączone i mieszanina utworzy kulkę. Naciśnij na dno patelni 9x13 cali.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 20 minut, aż się zarumieni.
Wymieszać budyń w średniej misce i ubić w mleku.
Wymieszać na gładką masę. Pozostawić do Ustawienia na 5 minut, a następnie rozprowadzić na schłodzonej skorupie.
W dużej misce ubić serek śmietankowy, aż będzie puszysty. Ubij cukier cukierniczy, aż mieszanina będzie gładka. W osobnej misce ubijamy śmietanę do uzyskania miękkich szczytów, a następnie składamy na masę z serem śmietankowym.
Rozprowadzić na warstwie puddingu. Schłodzić przed podaniem.