Miski Na Pieczywo Parmezan

Miski Na Pieczywo Parmezan
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 371 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 41 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 47 minut. Jeśli masz pod ręką cukier, proszek do pieczenia, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kurczak Parmezan Spaghetti Squash Miski, Bakłażan Parmezan Bite Makaron Miski, oraz Sałatka Cezar w miseczkach z pieprzowym parmezanem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Drożdże rozpuścić w ciepłej wodzie w małej misce. Wymieszać z cukrem; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Mąkę, proszek do pieczenia, sól i ser wymieszać w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
SerSer
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Pokrój w skracaniu, używając blendera do ciast lub przecinając 2 noże, aż mieszanina będzie wyglądać jak drobna okruchy. Wymieszać w mieszaninie drożdży i tylko tyle maślanki tak ciasto opuszcza stronę miski i tworzy kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
SkracanieSkracanie
CiastoCiasto
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Ciasto ułożyć na lekko posypanej mąką powierzchni. Zagnieść około 1 minuty lub do uzyskania gładkości. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
5
Rozgrzej piekarnik do 191°. smaruj Na Zewnątrz sześć 10-uncjowych kubków kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Umieść kubki do góry nogami w nieczystej galaretce Roll pan, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 cala. Ciasto podzielić na 6 równych części. Poklepać lub zwijać każdą część w 7-calowe koło. Kształt ciasta krąży nad zewnętrznymi miseczkami kremu. (Nie wolno zwijać się pod krawędziami kubków.)
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
CiastoCiasto
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Piec 18 do 22 minut lub do złotego koloru. Ostrożnie podnieś miski chleba z kubków budyniowych - kubki budyniowe i chleb będą gorące. Chłodne Miski na chleb w pozycji pionowej na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miski Na ChlebMiski Na Chleb
BudyńBudyń
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćTwardy
Gotowe W47 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn