Minty Mocha Java Cakes
Minty Mocha Java Cakes wymaga około 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 810 kalorii. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz masło, masło, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to niedrogie przepis dla fanów Południowej żywności. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Torty Jawa Mocha, Mocha Java, oraz Mocha Jawa Chiller.
Instrukcje
Grease 6 (6-oz.) ramekiny lub indywidualne suflety z 1 łyżką. masło.
Kuchenka mikrofalowa 1 szklanka masła i kęsy czekoladowe w kuchence mikrofalowej bezpieczne Miski na wysokie 2 minuty lub do czasu stopienia czekolady i mieszaniny jest gładka, ubijanie w odstępach 1-minutowych.
Ubij żółtka i jajka ze średnią prędkością za pomocą elektrycznego miksera 1 minutę. Stopniowo dodawać mieszaninę czekolady, ubijając z małą prędkością, aż dobrze się wymieszać.
Przesiać razem cukier i kolejne 3 składniki. Stopniowo ubijać mieszaninę cukru do mieszaniny czekolady, aż dobrze wymieszane. Podziel ciasto między przygotowane ramekiny.
Umieść ramekiny na patelni z galaretką o wymiarach 15 x 10 cali.
Środek ciasta posypać ramekinami z posiekanymi miętówkami. Delikatnie wciśnij miętówki do ciasta, aż do zanurzenia.
Piec w temperaturze 425 przez 16 minut lub do momentu włożenia termometru do ciasta 16
Wyjąć z piekarnika i odstawić 10 minut. Uruchom nóż wokół zewnętrznej krawędzi każdego ciasta poluzować. Ostrożnie odwróć ciasta na talerze deserowe.
Dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy Ghirardelli 60% słodko-gorzkich czekoladowych chipsów kakaowych i Andów Crme de Menthe Thins.