Miniaturowe Ciasta Zamkowe
Miniaturowe ciasta Zamkowe wymagają z grubsza 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Ten przepis zawiera 6 porcji z 1190 kalorii, 56g białka, oraz 40g tłuszczu każdy. Za 2,78 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga barwników spożywczych, czekoladowych cukierków nonpareil, batoników z mlecznej czekolady i gumy z paskiem owocowym. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Miniaturowe Ciasta Serowe, Miniaturowe Pikantne Ciasta Czekoladowe, oraz Miniaturowe ciasta krabowe z dżemem pomidorowo-imbirowym.
Instrukcje
Przygotuj mieszankę ciasta zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Wlać ciasto do natłuszczonej 11-calowej. x 7-w. blacha do pieczenia i sześć natłuszczonych kubków na muffinki.
Piec w temperaturze 350° przez 20-30 minut na ciasto i 15-18 minut na babeczki lub do momentu, gdy wykałaczka wyjdzie czysta. Schłodzić babeczki przez 5 minut i ciasto przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszty.
Pokrój ciasto na sześć kwadratowych kawałków; ułóż na talerzach do serwowania. Mróz ciasto góry i boki. Umieść babeczkę na wierzchu każdego; frost cupcakes.
W przypadku mostu zwodzonego podziel każdy batonik na cztery trzyczęściowe sekcje. Wyśrodkuj jedną sekcję po jednej stronie każdego ciasta; delikatnie wciśnij w ciasto. Podziel dwie pozostałe sekcje czekolady na trzy części; umieść jeden kawałek nad każdym mostem zwodzonym na drzwi.
Wytnij trzy cukierki nonpareil na pół; ułóż półkola nad każdymi drzwiami. Wciśnij precle w ciasto z każdej strony mostu.
W zamykanej plastikowej torbie wstrząśnij kokosem i barwnikiem spożywczym, aż kokos będzie równomiernie zabarwiony.
Posyp podstawy zamków, aby przedstawić wodę w fosie.
Przetnij każdy patyk gumy na pół wzdłuż; Wytnij jeden koniec, aby utworzyć flagę. Włóż wykałaczkę do gumy. Przytnij końcówki stożka cukru; włóż flagi do stożków.
Umieść cukierki nonpareil po dwóch stronach każdej babeczki na okna. Mroźne grzbiety pozostałych cukierków; umieść po jednym z przodu każdego stożka. Umieść szyszki na babeczkach.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na ciasto. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "