Babeczki Czekoladowo-Karmelowe
Przepis czekoladowo-karmelowe babeczki lodowe mogą zaspokoić Amerykańskie pragnienie w mniej więcej 20 minut. Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 422 kalorie, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako dość tani deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Mieszanka czekolady jimmies, mix ciasto czekoladowe, karmel-Nugat tabliczki czekolady, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bailey ' s Chocolate & Caramel Irish Cream Cupcakes, Karmelowy Pączek I Lody Czekoladowe Babeczki, oraz Śmierć Lodami Czekoladowymi.
Instrukcje
Line 2 12-kubkowe puszki na muffinki z papierowymi wkładkami. Przygotuj babeczki za pomocą wskazówek na ciasto mix box. Napełnij kubki do połowy. (Wyrzucić resztki ciasta.)
Piec, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 15 do 18 minut.
Wyjąć z patelni i ostudzić na stojaku z drutu.
Niech lody lekko zmiękną w misce. Złożyć w batonach czekoladowych. Okładka; zamrozić 1 godzinę.
Wyrównaj babeczki ząbkowanym nożem. Na każdą babeczkę nakładamy gałkę lodów; zamrażamy, aż lody się zestalą, ale ciasto jest jeszcze miękkie, około 30 minut.
Ubij śmietanę i cukier do uzyskania miękkich szczytów. Na każdą babeczkę nałóż dolop.
Skropić syropem czekoladowym; w razie potrzeby posypać jimmies.