Babeczki Czekoladowo-Karmelowe

Babeczki Czekoladowo-Karmelowe
Przepis czekoladowo-karmelowe babeczki lodowe mogą zaspokoić Amerykańskie pragnienie w mniej więcej 20 minut. Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 422 kalorie, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako dość tani deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Mieszanka czekolady jimmies, mix ciasto czekoladowe, karmel-Nugat tabliczki czekolady, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bailey ' s Chocolate & Caramel Irish Cream Cupcakes, Karmelowy Pączek I Lody Czekoladowe Babeczki, oraz Śmierć Lodami Czekoladowymi.

Instrukcje

1
Line 2 12-kubkowe puszki na muffinki z papierowymi wkładkami. Przygotuj babeczki za pomocą wskazówek na ciasto mix box. Napełnij kubki do połowy. (Wyrzucić resztki ciasta.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukrowe Cukierki Z Gumy Do żuciaCukrowe Cukierki Z Gumy Do żucia
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
2
Piec, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 15 do 18 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Wyjąć z patelni i ostudzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4
Niech lody lekko zmiękną w misce. Złożyć w batonach czekoladowych. Okładka; zamrozić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Baton CzekoladowyBaton Czekoladowy
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Wyrównaj babeczki ząbkowanym nożem. Na każdą babeczkę nakładamy gałkę lodów; zamrażamy, aż lody się zestalą, ale ciasto jest jeszcze miękkie, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
6
Ubij śmietanę i cukier do uzyskania miękkich szczytów. Na każdą babeczkę nałóż dolop.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
7
Skropić syropem czekoladowym; w razie potrzeby posypać jimmies.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Mrożonego Jogurtu O Niskiej Zawartości Tłuszczu I Czekolady2 Szklanki Mrożonego Jogurtu O Niskiej Zawartości Tłuszczu I Czekolady
Brązowy Lukier DekoracyjnyBrązowy Lukier Dekoracyjny
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn