Mini wersja Mocha Mousse Angel Cake
Wersja Mini Mocha Mousse Angel Cake może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 292 kalorie. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 19 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać rozmiar angel food cake, syrop czekoladowy, kawa rozpuszczalna, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Mocha Mousse Angel Food Cake z czekoladową bitą śmietaną, Niskotłuszczowe Ciasto Mochan Angel, oraz Mocha-Orzech Laskowy Glazurowany Angel Food Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciasto pokroić na trzy warstwy.Przygotuj mus. Umieść 1 łyżkę wrzącej wody w misce do mieszania.
Dodać kawę i wymieszać do rozpuszczenia.
Dodać krem marshmallow i ubić mikserem ręcznym gładko. Złóż ubitą polewę.Linia wewnątrz 9-calowej patelni do chleba z plastikową folią i umieść pierwszą warstwę ciasta z anielskim jedzeniem na patelni.
Rozłóż około 1/4 mieszanki mocha na torcie.
Połóż prostokąty graham cracker bokiem na musie, przycinając je tak, aby były tej samej szerokości co ciasto.
Na krakersy rozprowadzić trochę więcej nadzienia z musem (kolejne 1/4 ) i ułożyć drugą warstwę ciasta. Powtórz, nakładanie myszki mocha, więcej krakersów graham i pozostały mus mocha. Nakrętkę z wierzchnią warstwą i nałożyć plastikową folię na ciasto.
Całość włożyć do zamrażalnika i zamrozić na około 3 godziny lub do momentu, aż ciasto będzie solidne lub co najmniej łatwe w obróbce.
Wyjmij zamrożone ciasto z zamrażarki i podnieś ciasto z patelni. Oderwij plastikową folię i ustaw zamrożone ciasto na tacy na ciasto.
Na całe ciasto rozprowadzić bitą śmietanę czekoladową (lub chłodny Bicz). Schłodzić przez około 4 godziny lub wystarczająco długo, aby krakersy graham zmiękły. Gotowe do podania, skropić ciasto syropem czekoladowym i pokroić na 4 do 6 dużych plastrów.