Mini Strudle Jabłkowe
Mini strudle jabłkowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Za 41 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Oglądasz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 141 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś orzechy włoskie, mąkę, mielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mini Strudle Jabłkowe, Mini Strudle Brzoskwiniowe, oraz Mini Strudle Do Tostera Z Twarogiem Malinowo-Pomarańczowym dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj jabłka, cukier, orzechy włoskie, mąkę i cynamon. Odłóż na bok.
Połóż jeden arkusz ciasta filo na blacie roboczym (pozostałe ciasto przykryj folią i wilgotnym ręcznikiem, aby zapobiec wysychaniu). Spryskaj sprayem o smaku masła.
Złóż na pół na szerokość; spryskaj ponownie sprayem o smaku masła. Nałóż niewielką ilość nadzienia 1/3 szklanki na filo około 2 cali. z krótkiego boku. Złóż bok i krawędzie nad wypełnieniem i zwiń.
Umieść szew stroną do dołu na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania. Powtarzam.
Ostrym nożem wyciąć ukośne szczeliny w wierzchołkach strudli. Spryskaj strudle sprayem o smaku masła.
Piec w temperaturze 350° przez 20-22 minuty lub na złoty kolor.
W razie potrzeby posyp cukrem cukierniczym.