Mini Serniki Wiśniowe
Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 168 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 100 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, nadzienie z wiśni, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mini Serniki Wiśniowe, Mini Serniki Wiśniowe, oraz Mini Serniki Wiśniowe.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. linia 24 regularne kubki muffin wielkości z wkładkami papieru.
Umieść 1 ciastko waniliowe na dnie każdej filiżanki.
W dużej misce, beat twarożek, cukier, jajka i ekstrakt migdałowy z mikserem elektrycznym na średniej prędkości 1 do 2 minut lub aż mieszanina jest lekka i puszysta. Łyżka równomiernie do kubków muffin (około 2/3 pełne).
Piec 20 do 25 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Wyjąć z kubków muffin do stojaka chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub do 24 godzin przed podaniem.
Tuż przed podaniem ułożyć każdy sernik obfitym nadzieniem z łyżki stołowej; posypać migdałami.