Mini pieczone pączki z polewą waniliową, klonową lub Mocha

Mini pieczone pączki z polewą waniliową, klonową lub Mocha
Mini pieczone pączki z wanilią, klonem lub glazurą Mocha mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 314 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 434 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka pełnotłustego mleka kokosowego, smak klonu, cukier puder / cukierników i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 27 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mini pączki z waniliową glazurą {}, Pieczone pączki z polewą waniliową, oraz Pączki wiśniowe (pieczone) z polewą waniliową.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163° i lekko nasmaruj mini patelnię na pączki (opcjonalnie możesz użyć mini patelni na babeczki, aby zrobić otwory na pączki).
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mini Taca Na MuffinkiMini Taca Na Muffinki
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać wszystkie składniki pączka w średniej misce, aż dobrze wymieszane. Łyżka ciasta do przygotowanej patelni, używając około 1 łyżki ciasta na każdy pączek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PatelniaPatelnia
3
Piec przez 10 do 12 minut lub aż wykałaczka włożona do pączka wyjdzie czysta.Używając trzepaczki lub zaczynając od miksera ręcznego na niskiej prędkości, wymieszaj wszystkie składniki na glazurę, którą robisz w dużej misce, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wyjmij pączki z patelni i natychmiast zanurz w glazurze, póki jeszcze ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Umieść pączki glazury-side up na stojaku z drutu ustawionego na blasze do pieczenia lub papieru woskowanego do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
TrudnośćŚredni
Gotowe W27 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia0
Magazyn