Mini Meksykańskie Kulki Serowe
Przepis Mini Meksykańskie kulki serowe jest gotowy w około 2 godziny i 30 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ta przystawka ma 190 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 75 i kosztuje 54 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać sos worcestershire, pepitas, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kulki Serowe Mini, Kulki Serowe Mini, oraz Kulki Serowe Mini dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, pokonać podstawowe składniki kulki sera z mikserem elektrycznym wyposażonym w mocowanie wiosła na średniej prędkości, aż do połączenia.
Mieszać w smaku mieszania. Upuść mieszaninę przez łyżeczki do herbaty na pergaminową blachę do gotowania. Przechowywać w lodówce około 30 minut lub do zestawu. Kształt każdy w 1-calowy piłkę.
Jeśli nie używasz natychmiast, przykryć i przechowywać w lodówce do 3 dni lub zamrozić do 1 miesiąca.
Przed podaniem zwijamy kulki w posiekane pepitas.
Podawać z chipsami tortilla, według uznania.