Mini makaroniki pistacjowo-czekoladowe

Mini makaroniki pistacjowo-czekoladowe
Zapomnij o wychodzeniu do jedzenia lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy pragniesz meksykańskiego jedzenia. Spróbuj zrobić Mini pistacjowe i czekoladowe makaroniki w domu. Ten bezglutenowy przepis służy 30 i kosztuje 18 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 67 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. 75 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pistacje, cukier puder, ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Makaroniki Czekoladowo-Pistacjowe, Mini Makaroniki Waniliowe, oraz Mini Makaroniki Kokosowe.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzać do 160C / wentylator 140 / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
Zmiksować pistacje i 25 g cukru pudru w robocie kuchennym, aż będzie dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
W dużej misce wymieszać z 175 g więcej cukru pudru.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Białka ubić na sztywno, dodać pozostałe 50 g cukru pudru i ubić ponownie, aż staną się gęste i błyszczące. Złożyć do mieszanki orzechów. Łyżka do worka rurowego z dyszą 1cm i rurki 10P - wielkości monety krople mieszaniny, dobrze rozmieszczone. Wbijaj szpiczaste szczyty mokrym palcem. Jeśli nie masz worka na rurki, po prostu odetnij koniec z worka na kanapki i użyj go zamiast tego.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Orzechy MieszaneOrzechy Mieszane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Pozostawić do wyschnięcia na 30 minut, a następnie piec przez 12-15 minut do wyrośnięcia. Spoko na papierze. Ubić serek z czekoladą i użyć do kanapki makaroniki razem. Będzie przechowywać przez 1 dzień napełniony lub do 3 dni niewypełniony, przechowywany w hermetycznym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Makaroniki świetnie komponują się z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn