Mini klopsiki jagnięce z chutneyem Kolendro-miętowym
Ten przepis sprawia, że 45 porcji z 37 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i דל פחמימות,zne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka nasion kolendry, liści mięty, cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Chutney kolendro-miętowy, Chutney Kolendro-Miętowy, oraz Chutney miętowo-kolendrowy.
Instrukcje
1
Zrobić klopsiki: na małej patelni, tost kminek na średnim ogniu, aż pachnące, 3 do 5 minut. Zmielić w młynku do przypraw, umieścić 1 łyżeczkę. w średniej misce, a resztę zarezerwować na chutney. Zmiel kolendrę i koper włoski i dodaj do miski z pozostałymi przyprawami, solą, jagnięciną i jajkiem.