Mini Cinnamon Bun Treats
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 139 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje 48 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś wanilię, papierowe patyczki lizaka, bezszwowe ciasto i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bułka Cynamonowa Chrupiące Smakołyki, Cynamonowe mini babeczki i masło cynamonowe, oraz Smakołyki Zbożowe Cynamonowo-Rodzynkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj 16 mini kubków muffin sprayem do gotowania. W małej misce, wymieszać brązowy cukier i przyprawy pumpkin pie.
Rozwiń arkusz ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni.
Posmarować 1/4 szklanki masła; posypać mieszanką brązowego cukru, lekko naciskając. Zaczynając od długiego boku, mocno zwijamy ciasto.
Pokroić w 16 (3/4-cala) plastry.
Kłaść plastry, ściąć boki w dół, w miseczkach na muffinki.
Piec 13 do 15 minut lub do złotego koloru. Natychmiast wyjmij bułki z patelni; włóż patyczek lizaka z boku każdej bułki. Schłodzić na stojakach chłodzących 30 minut.
W średniej misce, beat twarogu i 1 łyżka masła z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka. Stopniowo ubić w cukrze pudrze i wanilii. Powoli ubijaj mleko, 1 łyżeczkę na raz, aż szkliwo będzie wystarczająco cienkie, aby mżeć. Łyżka glazury w małej, zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności; worek uszczelniający.
Odetnij mały kącik torby; wyciśnij torbę, aby mżnąć glazurę na bułkach. Przechowywać w lodówce.