Mini Ciasta Makaronowe

Mini Ciasta Makaronowe
Mini ciasta makaronowe wymagają z grubsza 50 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 303 kalorie, 12g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, mleko, makaron łokciowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Foodnetwork ma 18 fanów. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 33%. Spróbuj Placki, lizaki, Mini placki na patyku, Mini Placki Z Jagodami, oraz Mini Placki Z Jajkiem I Bekonem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. lekko nasmaruj 8 filiżanek muffin patelni 12-cup.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W misce, połączyć krakersy, 1 szklanka Cheddar i roztopione masło. Podzielić mieszaninę między przygotowane kubki do muffinek i mocno docisnąć do dołu i do góry po bokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
W dużej misce, wymieszać makaron z 1/2 szklanki Cheddar. W małej misce, połączyć jajka, mleko, śmietana, kawałki zimnego masła, i sól. Mieszamy mieszaninę mleka do makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Łyżka 2 łyżki mieszanki makaronu do każdego Cracker crust i top z pozostałym Cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Odtłuszczony CheddarStarty Odtłuszczony Cheddar
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
Do WiązaniaDo Wiązania
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Piec, aż ser jest rumiane i lekko chrupiące, o 25 protokół. Przed wyjęciem ciasta i podaniem na ciepło pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn