Mini Brain Cupcakes
Babeczki Mini Brain mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 72 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 90 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz betty decorating gel, betty bitą lukier waniliowy, połówki orzecha włoskiego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Lepkie Babeczki Z Mózgiem, Wegańskie Mini Vanillan i czekoladowe babeczki wirowe (i jak zrobić mini babeczki), oraz Babeczki Mini PB & J dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieść mini papierowy kubek do pieczenia w każdym z 72 kubków mini muffin. Dodać ciasto mix zgodnie z zaleceniami na polu na babeczki, przy użyciu wody, oleju i jaj. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin. Delikatnie wciśnij 1 kawałek czekolady do środka każdej filiżanki muffin.
Piec 11 do 12 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ostudzić 5 minut; wyjąć z patelni do regałów chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Babeczki Frost z lukrem waniliowym. Na wierzchu 1 połówka orzecha włoskiego. Używając czerwonego żelu, rura wzdłuż krawędzi połówek orzecha włoskiego, aby wyglądać jak mózgi. Babeczki przechowywać luźno przykryte w temperaturze pokojowej.