Mina ' s Baked Snapper
Pieczony Lucjan miny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje $23.98 za porcję. Jedna porcja zawiera 1648 kalorii, 263g białka, oraz 54g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz jalapenos, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, koper włoski i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%. Spróbuj Michael Mina ' s Seafood Bake, Pieczony Czerwony Lucjan, oraz Baked Snapper Chinoise dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Oczyść i wypatrosz ryby, usuń górne i dolne płetwy, Skaluj i usuń skrzela. Stań rybę w płytkiej zapiekance, wystarczająco dużej, aby utrzymać rybę.
Wlać wino na rybę i dodać oliwki, jalapenos, sos pomidorowy, koper włoski i oregano.
Skropić ryby oliwą z oliwek, umieścić w piekarniku i gotować, aż tylko gotowane przez, o 20 do 25 protokół.
Zdjąć, posypać liśćmi kopru włoskiego i podawać natychmiast.
(Doskonałym contorno do tego dania będą małe ziemniaki, pieczone z czosnkiem i rozmarynem.)
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.