Migdałowy Macaroon Brownie Bars
Migdałowy makaron Brownie batony może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 31 centów za porcję. Ten deser ma 231 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, skondensowane mleko, śliwkowe migdały i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 261 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Coconut Macaroon Brownie Bites, Migdałowe Ciasteczka Z Makaronem, oraz Bary Z Makaronem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Spryskaj dno tylko patelni 13x9 cali z natryskiem do gotowania. Dodać ciasto brownie zgodnie z zaleceniami brownie mix box dla cakelike brownies.
Rozłóż ciasto na patelni.
Piec 26 do 30 minut lub do wykałaczki włożonej 2 cale od strony patelni wychodzi prawie czysty.
Tymczasem w dużej misce wymieszaj składniki wypełniające.
Wyjąć ciasteczka z piekarnika. Ostrożnie łyżką i równomiernie rozprowadzić nadzienie na ciastkach.
Piec 15 minut dłużej (nadzienie nie będzie brązowy). Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W małej misce do mikrofali, mikrofalowe chipsy czekoladowe i 1/2 łyżeczki oleju na wysokiej 30 do 40 sekund, mieszając co 10 sekund, aż do rozpuszczenia wiórów. Łyżka do zamykanej plastikowej torby do przechowywania żywności; seal bag.
Wyciąć małą końcówkę z rogu torebki; polać nadzieniem czekoladą. W przypadku prętów Wytnij 8 rzędów o 6 rzędów.