Migdałowe Duńskie Wiry
Migdałowe Duńskie Zawiry mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 32. Jedna porcja zawiera 93 kalorie, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka twarogu, mleka, cukru cukierniczego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 13 minut. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Mini Zawijasy Malinowo-Migdałowe, Wiry brzoskwiniowo-malinowe migdałowe, oraz Wiry brzoskwiniowo-malinowe migdałowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, ubić serek, ekstrakt migdałowy, i cukier, aż puszyste. Złóż połowę posiekanych migdałów do masy serowej. Oddziel 1 puszkę ciasta i złóż na 4 prostokąty. Mocno dociśnij perforację, aby ją uszczelnić. Naciśnij lub zwinąć każdy kawałek ciasta, aby utworzyć prostokąt o wymiarach 7 na 4 cale i rozprowadzić każdy z około 2 łyżkami nadzienia z twarogiem do 1/4 cala krawędzi. Zaczynając od krótkiego końca, zwinąć każdy prostokąt szczelnie w cylinder. Powtórz z drugiej puszki ciasta i pozostałe nadzienie.
Umieścić na talerzu, przykryć folią i schłodzić do jędrności, około 30 minut. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F, podczas gdy rolki chłodzą.
Wyjąć z lodówki i pokroić każdą rolkę na 4 plasterki.
Umieść 1/2 cala od siebie na nieczystych blach do pieczenia. W małej misce połączyć białko z 1 łyżeczką wody.
Posypać pozostałymi posiekanymi migdałami.
Piec przez 18 do 20 minut, aż będzie jasnobrązowy.
Podczas zawirowań pieczenia, połączyć składniki glazury w małej misce. Ostudzić wirówki przez 3 minuty na stojakach z drutu umieszczonych na arkuszu woskowanego papieru.
Mżnij lukier nad ciepłymi wirami.