Migdałowe Bułeczki Jogurtowe
Migdałowe bułeczki jogurtowe mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 198 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka migdałów, mąki, białka jaja i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Bułeczki Jogurtowe, Morelowe Bułeczki Jogurtowe, oraz Bułeczki Jogurtowe Waniliowe.
Instrukcje
Pierwsze 6 składników połączyć w średniej misce; pokroić w margarynę blenderem do ciasta, aż mieszanina będzie przypominała grubą potrawę.
Dodaj migdały; dobrze wrzucić.
Dodaj jogurt do suchych składników, mieszając, aż suche składniki zostaną zwilżone.
Posypać 1 łyżkę mąki równomiernie na powierzchni roboczej. Ciasto wyłożyć na mąkę i zagnieść 3 lub 4 razy. Pat ciasto do 8-calowej rundy na blasze pokrytej sprayem do pieczenia.
Pokrój okrągłe na 8 klinów, krojąc na dno ciasta, ale nie przez dno.
Kliny pędzla z białkiem jajka.
Piec w temperaturze 425 przez 10 do 12 minut lub do złotego koloru.