Migas con Salsa Verde
Migas con Salsa Verde może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 273 kalorie, 16G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz paprykę Jalapeno, salsa verde, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczony Tomatillo Salsa Verde & Salsa Verde Guacamole, Rozjaśnione Salsa Verde Chicken Enchiladas z ananasem awokado Salsa, oraz Basic Salsa Verde (Salsa Meksykańska) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Paprykę przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona i błony.
Połówki pieprzu, boki skóry do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia; spłaszczyć ręką. Broil 10 minut lub do poczernienia.
Umieścić w papierowej torbie; złożyć, aby szczelnie zamknąć.
Odstawić na 10 minut. Obrać i posiekać.
Połącz jajka, białka, kolendrę i sól w misce, mieszając trzepaczką.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj oliwę z oliwek do patelni; zawirować do herbu.
Dodaj paski tortilla; smażyć 2 minuty, często mieszając. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Dodaj cebulę, czosnek, i jalapeo; smażyć 5 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Dodać pieczoną paprykę i mieszaninę jaj; gotować 2 1/2 protokół lub do jaj są ustawione, mieszając od czasu do czasu. Mieszankę jajeczną równomiernie podzielić na 4 talerze; każdą porcję wymieszać z 1 1/2 łyżki salsy i 1 łyżką sera.