Mieszane warzywa z kozim serem, żurawiną i orzechami włoskimi

Mieszane zielenie z kozim serem, Żurawina, i orzechy włoskie może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 312 kalorii, 10g białka, oraz 18g tłuszczu. Na 3,64 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jest idealny do Boże Narodzenie. Mieszanka żurawiny, winegret cytrynowo-klonowy, połówki orzecha włoskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mieszane warzywa z pekanami, kozim serem i suszoną żurawiną, Mieszane Warzywa Z Pekanami, Kozim Serem I Suszoną Żurawiną, oraz Mieszane warzywa z gruszkami, kozim serem, suszoną żurawiną i przyprawami Pekan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz zielenie, żurawinę i orzechy włoskie w dużej misce. Tuż przed podaniem, wymieszać z 2/3 szklanki cytrynowo-klonowego Vinaigrette, i top z kozim serem.
Uwaga: dla innej opcji podawania, pokroić kozi ser na 16 plastrów.
Pokroić plastry w posiekane, prażone orzechy włoskie (pomiń połówki orzecha włoskiego w sałatce).
Podawać plastry na zielenie; skropić winegretem cytrynowo-klonowym.