Mielone Prosciutto i Melon
Mielona Prosciutto i Melon może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 83 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz kantalupę, prosciutto, musujący sok winogronowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Spróbuj Melon z miętowym dipem limonkowym, Miętowa Sałatka Z Melona, oraz Zupa z melona ogórkowego z Mascarpone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 4 składniki w dużej misce, podrzucając delikatnie do herbu. Przykryć i schłodzić 30 minut.
Usuń kantalupę, zastrzegając marynatę. Zawiń kawałki kantalupy prosciutto; zabezpiecz każdy drewnianym kilofem.
Podawać z marynatą do zanurzenia.