Miecznik Marynowany E-Z

Miecznik Marynowany E-Z
E-Z marynowany miecznik jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 436 kalorii. Na $4.2 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz miecznik, pieprz cayenne, bazylia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Miecznik Marynowany I Szkliwiony, Miecznik Marynowany Sojowo-Imbirowy, oraz Jogurtowo-marynowane kebaby z miecznika.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszać sok z limonki, ocet winny biały, sól, pieprz, imbir, bazylia, tymianek, pietruszka, SOS ostra papryka, pieprz cayenne i olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny BiałyOcet Winny Biały
Ostry SosOstry Sos
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Pietruszka-naćPietruszka-nać
ImbirImbir
PieprzPieprz
BazyliaBazylia
TymianekTymianek
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Umieścić filety rybne w misce, przykryć i marynować przez co najmniej 10 minut, a najlepiej do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Rozgrzej brojlery lub grill na świeżym powietrzu na duże ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Umieść rybę na grillu lub patelni do pieczenia. Wyrzucić marynatę. Grill lub broil ryby około pięciu minut z każdej strony, aż ryby płatki łatwo widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia16
Magazyn