E-Z marynowany miecznik jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 436 kalorii. Na $4.2 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz miecznik, pieprz cayenne, bazylia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Miecznik Marynowany I Szkliwiony, Miecznik Marynowany Sojowo-Imbirowy, oraz Jogurtowo-marynowane kebaby z miecznika.
Instrukcje
1
W średniej misce wymieszać sok z limonki, ocet winny biały, sól, pieprz, imbir, bazylia, tymianek, pietruszka, SOS ostra papryka, pieprz cayenne i olej.
Rozgrzej brojlery lub grill na świeżym powietrzu na duże ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Brojler
Kasztany Wodne, Julienne
4
Umieść rybę na grillu lub patelni do pieczenia. Wyrzucić marynatę. Grill lub broil ryby około pięciu minut z każdej strony, aż ryby płatki łatwo widelcem.
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.