Michael Lewis jako Cassoulet de Canard

Michael Lewis jako Cassoulet de Canard
Need a dairy free main course? Cassoulet de Canard Michaela Lewisa może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 10. Na $5.2 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 927 kalorii, 46g białka, oraz 54g tłuszczu. Jeśli masz liście laurowe, boczek z płyty, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to La vie du Canard, Canard À L ' Orangina, oraz Kaczka z malinami (Canard aux Framboises).

Instrukcje

1
Dzień 1 Akt 1: paskudna praca
2
Przynieś 5 litrów wody do wrzenia w ciężkim garnku o pojemności 8 litrów. Gotować fasolę, odkryte, 1 1/2 minuty, następnie wyłączyć ogień i niech namoczyć 50 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Podczas gdy fasola moczy, wykonuj wszystkie naprawdę obrzydliwe prace z mięsem. Włożyć skórkę wieprzową do 3-ćwiartkowego rondla o trzech czwartych pełnych zimnej wody i doprowadzić do wrzenia. Gotować skórkę wieprzową 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Odcedzić i spłukać pod zimną bieżącą wodą, a następnie zrobić to ponownie. (Czasami wiesz, że jest gotowy, ponieważ rośnie Sutki.) Po odsączeniu pokrój naprawdę odpychającą gotowaną skórkę wieprzową na kawałki, które są wystarczająco duże, aby je zidentyfikować (około 2 cale), abyś mógł je wyłowić przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
RybyRyby
WieprzowinaWieprzowina
WołowinaWołowina
5
Zeskrobać i wyrzucić tłuszcz z udek kaczki confit i rozdrobnić mięso (im więcej strzępi, tym lepiej). [Uwaga redaktorów: ci, którzy nie mają problemu z identyfikowalnym mięsem w swojej żywności, mogą chcieć ograniczyć rozdrabnianie do minimum.]
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga KaczkiNoga Kaczki
MięsoMięso
6
Akt 2: Nieco Mniej Paskudna Praca
7
Umieścić pietruszki łodygi, tymianek, całe goździki, i 8 ząbki czosnku w gazę i związać w wiązkę, aby Garni bukiet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
Goździki CałeGoździki Całe
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
1
Dodaj kawałki skórki, połówki boczku, 1 szklankę cebuli, Garni bukiet i sól do fasoli. Dusić, pod przykryciem, 1 1/4 godziny, regularnie szumiąc. Super, odkryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
BoczekBoczek
FasolaFasola
CebulaCebula
WołowinaWołowina
SólSól
2
Podczas gdy fasola gotuje na wolnym ogniu, brązowe kości baraniny. Zrób to, podgrzewając gęsi tłuszcz w emaliowanym żeliwnym garnku na umiarkowanym ogniu, aż zacznie palić, następnie gotuj kości baraniny, mieszając od czasu do czasu, aż się zarumienią, około 5 minut. Połóż je na talerzu. Drop pozostałe 2 szklanki cebuli do garnka i brązowy, że też. Może to potrwać nawet 15 minut. Mieszać regularnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tłuszcz GęsiTłuszcz Gęsi
BaraninaBaranina
FasolaFasola
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Obrać nasiona i posiekać pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
4
Akt 3: Nasty Gets Nice
1
Dodać rumiane kości i rozdrobnioną kaczkę do cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Cała KaczkaCała Kaczka
2
Dodaj liście laurowe, bulion wołowy, pomidory, pozostałe 4 ząbki czosnku, białe wino i pieprz. Dusić, pod przykryciem, 1 1/2 godziny. Chłodny do temperatury pokojowej, odkryty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
Liście LauroweLiście Laurowe
Bulion WołowyBulion Wołowy
Wino BiałeWino Białe
PomidorPomidor
PieprzPieprz
3
Umieścić garnek z mięsem i garnek z fasolą w lodówce, przykryte, na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Dzień 2 Akt 1: Crescendo (1 godz.)
5
Otwory w kiełbasę z widelcem i grillować powoli w dobrze przyprawionej patelni grillowej na umiarkowanie małym ogniu 20 minut (aby uzyskać tłuszcz). (Kiełbasa powinna być jeszcze lekko niedogotowane w środku, gdy skończysz.)
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Przełożyć na deskę do krojenia i lekko ostudzić. Pokrój na cienkie (1/4 cala) rundy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
7
Usuń i wyrzuć kości i liście laurowe z garnka do mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
8
Kaczkę wyjąć łyżką szczelinową i położyć na talerzu. Rezerwa gotowanie płyn pozostały w garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
GarnekGarnek
9
Boczek wyjąć z fasoli i pokroić na drobne, beztłuszczowe kawałki. Ułóż kawałki na talerzu i wyrzuć pozostały tłuszcz z boczku. Wyrzucić skórkę wieprzową i Garni bukiet z fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
BoczekBoczek
FasolaFasola
WieprzowinaWieprzowina
WołowinaWołowina
10
Julia Child mówi: "Teraz jest czas, aby osuszyć fasolę i wrzucić je do obfitego, resztki soków do gotowania mięsa."Z mojego doświadczenia wynika, że nie ma już nic do osuszenia. To, na co patrzysz, kiedy wpatrujesz się w garnek z fasolą, to dość solidna ściana fasoli, z jakimś gluey goopem pomiędzy. Tak więc wlej zarezerwowane soki do gotowania mięsa do garnka z fasolą. Doprowadzić do dusić na umiarkowanie wysokim ogniu, mieszając od czasu do czasu, i gotować 5 minut, skimming wszelkie szumowiny. Następnie wyłączyć ciepło i odstawić kolejne 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
11
Akt 2: Zgromadzenie Końcowe
12
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Rozłóż warstwę fasoli na dnie emaliowanego żeliwnego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
14
Połową kiełbasy i boczku, potem kolejną warstwą fasoli, potem połową kaczki (i baraniny), potem kolejną warstwą fasoli itd., kończąc warstwą fasoli. Następnie dodaj wystarczającą ilość pozostałego płynu z garnka fasoli, aż fasola zostanie zanurzona.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
BaraninaBaranina
BoczekBoczek
FasolaFasola
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
15
Posypać bułką tartą i natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Pietruszka-naćPietruszka-nać
16
Całość na wolnym ogniu, odsłonięta, na umiarkowanie małym ogniu. Następnie włóż go do piekarnika 20 minut. Przełam bułkę tartą w kilku miejscach łyżką, pozwalając płynowi zepsuć wygląd rzeczy. Następnie zmniejsz temperaturę do 177° i pozostaw ją w ciągu kolejnych 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
17
Podawać na gorąco.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia27
Magazyn