Mesa Grill ' S kalafior-Green Chile Gratin
Mesa Grill kalafior-Zielony Chile Gratin może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 370 kalorii. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz kalafior, mąkę, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 50%. Spróbuj SOS Mesa Grill Steak, Bobby Flay ' s "Mesa Grill Cookbook": Spice Crusted Strip Steak, oraz Zapiekanka Ziemniaczana Z Zielonym Chile dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. masło dno i boki 10 przez 10 przez 2-calowe naczynie do pieczenia z 1 łyżka masła. Odstawić.
Umieścić mleko w małym rondlu i doprowadzić do gotować na średnim ogniu.
Pozostałe masło roztopić w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać mąkę i ubijać do połączenia z masłem.
Niech mieszanki mąki gotować przez około 60 sekund, nie pozwól, aby się ściemnić. Powoli ubijaj gorące mleko i kontynuuj ubijanie, aż mieszanina zacznie gęstnieć.
Niech sos gotować przez co najmniej 4 do 5 minut, ubijając stale.
SOS wyjąć z ognia i ubić na lekko gładką masę serów Monterey Jack, Cheddar i parmezan, dobrze doprawić solą i pieprzem.
Umieść kalafior w dużej misce, dodaj sos serowy i poblano i mieszaj do połączenia.
Przenieść mieszaninę do przygotowanej patelni i kropki na górze z kozim serem.
Piec, aż kalafior będzie miękki, a wierzch jest lekko złocisty, około 30 do 40 protokół.
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 10 minut przed podaniem.